Sminkning med Jennifer!

Har idag varit i skolan med underbara Jennifer och Kim, vi har alltid lika roligt xD Är det inte det ena så är det det andra!
 
Gjorde även en sminkning och en hår uppsättning på Jennifer idag, Blev himla nöjd faktiskt :) Ho är så finer så man kan ju inte få det annat än perfekt!
 
Sminket vi använde var puderfoundation från sheer cover, ögonskygga från max factor i en grön nyans, mascara från hm svart, ögonbrynsskugga från max factor brun och mellanbrun, puder från loreal det ljusaste och solpuder från make up store. 
Hår uppsätningen gjordes med vanliga hårspännen samt ett smycke. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inredning?

Sitter även och har mina planer över vardagsrummet samt sovrummet. Vi har köpt ett hus som i grunden är timmerstuga så jag vill få in den känslan. Vi kommer ha en vägg i sovrummet (den mot sänggavlen) som en befintlig timmervägg, sen resterande kommer att vara ljust och fresht. Hoppas på att mina drömmar blir verklighet snart :)
 
 
 
 
Lånad bild, dock helt och hållet min inredningsstil :D
 

Lilla Vera <3

När Åsa var här så var även Vera här, Eddies carmencita! Hans älskling, som han förövrigt gör allt för! Finns inte en gräns för över hur många pussar Vera fick när hon var här :)
 
 
 
 

Sminkning på Åsa!

 
 
Hade sminkdag med Åsa, och vi provade på massor med olika sminkningar. Har lite bilder på gårdagen. :)
Det blev bland annat en före bild och en efterbild med lite finare vardagssmink. Sen blev det också lite mer fest och spex smink. Skilkul hade vi !!! Sedan slutade det med att det ballade ur lite, men dom korten bjuder vi också på haha!
 
 
Före
 
 
 
Efter
 
 
 
 
Lite redigerat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen blev det ju självklart att man tog ut svängarna lite med olika sminkningar, som blev både bra och dåliga.... Så går det mär man gör allt på frihand utan någon referens, men kul va det :D
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja och som ni ser så ballade vi ur lite det sista ;) 
 
 
 
 
 
 
Och så självklart bjuder vi på Skalle-per bilden ( för er som inte vet vem det är så är det den gamla gubben i ronja rövardotter) XD hahahahah!
 
 
 
Vill summera denna dagen med att: De va för jävla sköj!

STUFF!

Jag tyckte att det var jobbigt att packa saker när man fyttar, men jag kan säga att det är dubbelt så jobbigt att plocka upp allt man flyttat! Vart ska man ha allt? Alla jävla lådor över allt? 
Har iaf börjar med mig Wall of fame i kontoret där alla diplom och andra utmärkelser man skaffat under åren ska upp. Roligt nu när man äntligten kan egna mer tid åt sånna saker och inte bara flyta och renovera (då menar jag bara bygg delen och inte inredningsdelen). 
 
Har massor av gamla ramar med häliga svart vita kort på människor (som jag för övrigt inte känner) som jag bara älskar, känns lite hemsökt aktigt att hänga upp de på väggen, men det är ju så charmiga! Finns ju inga funare kort än dom som togs på par osv förr i tiden. Det är något visst över sådana kort, kan inte sätta fingret på det men det känns bra på något sätt :) Plus att det passar i  min inredningsstil ;)
 
Självklart lever man i en såkallad organiserad oordning! Ni fick även ett kort på mina bäbisar :)
 
 
 
 
 
 

En sådan jävla lättnad!

Jag har vi officiellt lagt över ansvaret på vårt gamla hus till de nya ägarna. Kändes jävligt gött får jag säga faktiskt för att det har varit mycket att tänka på med att ha två hus. Det ska vara underhåll, uppvärmning vilket i vårat fall var vedpanna så vi va tvugna att åka dit varje dag och elda. Det är full renovering med vårt nya hus så det har inte varit någon tid alls till annat, och då att ha ett andra hus på det är inte särskillt rockigt!
Men idag kom lättnaden som ett brev på posten! Vi har som helst inget ansvar längre med någonting. Det känns så skönt att inte ha det över sig längre, vi har ju faktiskt varit dubbel ägare i hela 2 månader! Usch!
 
Nu sitter jag och njuter av mitt halv färdiga renoverade hem xD Men ändå är det en så himla skön känsla, att bara ha det man ser och inget annat. Att inte ha dubbelt ansvar utan kan fokucera på det man har framför sig. 
 
Kommer att lägga upp mycket bildet på huset och all renovering som pågår under bloggens gång :D
 
Idag blev det vila efter 3 hårda dagar på gymmet, men imorgon kommer jag att ta tag i det igen med en riktig konditions genomkörare! Kommer inte kunna gå efter, men det är ju det som är skönt med träning, Det ska fan kännas att man gjort något!
 
 
Här är vi i full gång med att riva ned det gamla köket. Som för övrigt var brunt, brunt brunt och åter brunt, med furu luckor! Ni förstår varflr vi inte ville behälla det va ;)
 
 
 
 
 
 
Här är köket under progress...
 
 
 
 
Här är köket så som det står idag, en månad efter renoveringsstart. (vi har inte bara haft köket att renovera under denna tiden utan öven kontoret och pannrummet)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och här självklart så har vi framsidan på vårt hus :)